Kosten

De kosten van uw behandeling hangen af van de aantal behandelsessies die u zult krijgen. De Nederlandse Zorgautoriteit bepaalt vaste prijzen in de zorg in Nederland. Voor meer informatie over de kosten van GGZ behandelingen kunt u de website van de NZA raadplegen: www.nza.nl

Behandelingen bij GGZ denazorg is in de meeste gevallen onderdeel van het basiszorg pakket. Een deel van de behandelingen wordt vergoed door de zorgverzekeraars. Het deel dat niet wordt vergoed, nemen wij altijd voor onze rekening. Mogelijk wordt er aanspraak gemaakt op het wettelijke eigen risico.

Wij hebben niet met alle zorgverzekeraars een contract. De wijze van betaling is dan ook verschillend en vragen wij u om mee te werken aan het declaratieproces.

No Show beleid

Een wijziging of annulering van een afspraak kan alleen met een legitieme reden. Afzeggen of wijzigen van uw afspraak dient u tussen de openingstijden minimaal 24 uur van tevoren te doen via het telefoonnummer 070 737 01 49.

Wanneer u niet op tijd afbelt of niet op uw afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt het no-show tarief in rekening te brengen per niet nagekomen afspraak.

Wij doen er alles aan om ons no show beleid kenbaar te maken bij onze cliënten. Dit beleid wordt tijdens het eerste telefoongesprek met u besproken. Ook bespreekt uw behandelaar tijdens het adviesgesprek dit beleid met u.