top of page

Raad van Commissarissen

Bij GGZ Denazorg zijn we op zoek naar gemotiveerde en deskundige personen om onze Raad van Commissarissen te versterken. Als lid van de Raad van Commissarissen speel je een cruciale rol in het toezicht houden op en adviseren van onze organisatie, waarbij je bijdraagt aan de strategische richting en de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg die wij bieden.

Wat houdt het in om lid te zijn van de Raad van Commissarissen?

Als lid van de Raad van Commissarissen ben je verantwoordelijk voor het controleren en begeleiden van de Raad van Bestuur. Je zorgt ervoor dat de organisatie haar doelstellingen behaalt, voldoet aan de wettelijke eisen, en de belangen van patiënten, medewerkers en andere belanghebbenden behartigt. Je inzet draagt bij aan de transparantie en de verantwoording van de organisatie.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor de uitbreiding van onze Raad van Commissarissen zoeken wij specifiek naar twee nieuwe leden met een van de volgende expertises:

  • Ervaring in financiën: Je hebt een sterke achtergrond in financiële zaken, bij voorkeur binnen de gezondheidszorg, en je kunt financiële rapportages beoordelen en strategisch advies geven.

  • Ervaring met de GGZ/wet- en regelgeving: Je hebt uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. Jouw inzicht helpt ons om te navigeren door het complexe landschap van de GGZ.
     

Heb je interesse om bij te dragen aan de toekomst van GGZ Denazorg? Stuur dan een email met je motivatie en CV naar info@denazorg.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een betere geestelijke gezondheidszorg.

bottom of page